Tijdelijke douchecabines huren tijdens verbouwing

Zeer scherpe prijzen en een aanspreekpunt

Gratis bezorging binnen
10 km vanaf Borculo

Levering binnen 24 uur
(indien beschikbaar)

Tijdelijke douchecabines huren tijdens verbouwing

Een verbouwing kan een behoorlijke impact hebben op het dagelijkse leven. Zeker wanneer er werkzaamheden plaatsvinden in de badkamer kan dit voor de nodige ongemakken zorgen. Geen douche kunnen nemen is natuurlijk geen optie, maar in een badkamer zonder werkende faciliteiten douchen is ook geen pretje. Gelukkig biedt onze tijdelijke douchecabine uitkomst!

Onze tijdelijke douchecabines zijn speciaal ontworpen om te voorzien in de behoeften van mensen die tijdens een verbouwing tijdelijk elders moeten douchen. Ze zijn snel en gemakkelijk te plaatsen, zodat u binnen no-time weer kunt genieten van een verfrissende douche. Onze cabines zijn ruim en bieden voldoende privacy, zodat u zich ook tijdens het douchen volledig op uw gemak voelt.

Tijdelijke douchecabine huren tijdens een verbouwing?

Wilt u meer weten over onze tijdelijke douchecabines en de mogelijkheden voor uw verbouwing? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze cabines en helpen u graag bij het kiezen van de cabine die het beste bij uw situatie past. Ook voor prijsinformatie en beschikbaarheid kunt u bij ons terecht. Kies voor comfort en hygiëne tijdens uw verbouwing en maak gebruik van onze tijdelijke douchecabines!

Tijdelijke douchecabines huren tijdens verbouwing
Tijdelijke douchecabines huren tijdens verbouwing

Douchecabine voor renovatie

Maar onze tijdelijke douchecabines bieden niet alleen comfort, ook hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Onze cabines worden grondig gereinigd en gedesinfecteerd voordat ze geplaatst worden, zodat u altijd verzekerd bent van een schone en frisse doucheruimte. Ook gedurende de verbouwing blijven we de cabine regelmatig schoonmaken, zodat u altijd kunt genieten van een hygiënische douche-ervaring.

Onze tijdelijke douchecabines zijn geschikt voor diverse soorten verbouwingen, of het nu gaat om een kleine badkamer renovatie of een grootschalige verbouwing waarbij de hele badkamer gestript wordt. We bieden diverse maten cabines aan, zodat er altijd een cabine is die past bij uw situatie. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een vakkundige plaatsing van de cabine en geven u graag advies over de meest geschikte opstelling.

Aanvragen

U huurt al een tijdelijke nooddouche vanaf € 85,- per week.
Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.