Douchecabines

Zeer scherpe prijzen en een aanspreekpunt

Gratis bezorging binnen
10 km vanaf Borculo

Levering binnen 24 uur
(indien beschikbaar)

Douchecabine binnen unit

Deze mobiele douchecabine heeft een hoogte van 198 cm en bestaat uit een geheel. Hierdoor is het een zeer hygiënisch product. Geen kit randen of kieren met narigheid. Doordat de totale breedte maar 79 CM bedraagt past deze door iedere deur.

Hoe werkt het?

De meegeleverde boiler wordt aangesloten op uw koudwaterkraan. Dit kan zijn in de garage of bijkeuken. Ook is het mogelijk om bij de wasmachine kraan een T stuk te plaatsen en dus op deze manier de aanvoer te regelen.

Tijdens het douchen zorgt de vuilwaterpomp ervoor dat het douchewater wordt weggepompt. De slang van de pomp kan bijvoorbeeld in een wasbak of putje worden neergelegd.

Douchecabines
Douchecabines

Douchecabine buiten unit

Deze mobiele douchecabine heeft een hoogte van 225 cm en een breedte van 100 cm. Wordt geleverd met vrijstaande boiler die ook buiten te plaatsen is.

  • Zeer ruim
  • antislipvloer
  • Afsluitbare deur
  • Vrijstaande boiler inclusief aanvoerslang

Hoe werkt het?

Via de buitenkraan wordt de boiler voorzien van water. Deze vrijstaande boiler staat naast of achter de douchecabine. Afmetingen van de boiler zijn 50x50x100 cm. Standaard zit hier geen vuilwaterpomp bij. Het douchewater loopt via de afvoerslang naar de gewenste bestemming in de tuin.

Aanvragen

U huurt al een tijdelijke nooddouche vanaf € 85,- per week.
Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.