Over Liye-Verhuur

Zeer scherpe prijzen en een aanspreekpunt

Gratis bezorging binnen
10 km vanaf Borculo

Levering binnen 24 uur
(indien beschikbaar)

Verhuur mobiele badkamers en douchecabines in Borculo

Mijn naam is Wilmer Klein Kranenbarg. Voor onze eigen verbouwing heb ik zelf een mobiele badkamer gebouwd. Dit omdat het douchen bij kennissen of familie verre van ideaal is met 2 jonge kinderen. In mijn omgeving kreeg ik veel reacties of deze badkamer wagen niet te huur was. Toen onze eigen verbouwing klaar was heb ik besloten om hier mee verder te gaan. Door de initialen van mijn kinderen te gebruiken is Liye verhuur ontstaan. Ondertussen kan ik diverse sanitaire voorzieningen aanbieden tegen een betaalbare prijs.

Doordat wij gevestigd zijn in het mooie achterhoek is ons werkgebied voornamelijk Gelderland – Overijssel. Mijn doel is om klanten volledig te ontzorgen tijdens de badkamer verbouwing. Als u nog andere specifieke vragen heeft schroom dan niet om contact op te nemen.

Ik sta graag voor u klaar!

Aanvragen

U huurt al een tijdelijke nooddouche vanaf € 85,- per week.
Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.