Tijdelijke douchecabines huren
in Lochem

Zeer scherpe prijzen en een aanspreekpunt

Gratis bezorging binnen
10 km vanaf Borculo

Levering binnen 24 uur
(indien beschikbaar)

Tijdelijke douchecabines huren

in Lochem

Een verbouwing kan voor veel stress zorgen, zeker wanneer er werkzaamheden plaatsvinden in de badkamer. Tijdens deze periode is het belangrijk dat u comfortabel kunt douchen, maar zonder een functionerende badkamer kan dit lastig zijn. Gelukkig bieden onze tijdelijke douchecabines uitkomst!

Onze tijdelijke douchecabines zijn speciaal ontworpen voor mensen die tijdens een verbouwing elders moeten douchen. Ze zijn snel en gemakkelijk te plaatsen, zodat u snel weer kunt genieten van een verfrissende douche. Onze cabines zijn ruim en bieden voldoende privacy, zodat u zich ook tijdens het douchen volledig op uw gemak voelt.

Mobiele badkamer huren in Lochem

Bent u op zoek naar tijdelijke douchecabines in Lochem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende maten en modellen aan, zodat we altijd een cabine hebben die past bij uw situatie. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een vakkundige plaatsing van de cabine en geven u graag advies over de meest geschikte opstelling voor uw verbouwing.

Tijdelijke douchecabines huren in Lochem
Tijdelijke douchecabines huren in Lochem

Tijdelijk douchen in Lochem

Naast comfort is ook hygiëne erg belangrijk bij het gebruik van een tijdelijke douchecabine. Onze cabines worden grondig gereinigd en gedesinfecteerd voordat ze worden geplaatst. Gedurende de verbouwing blijven we de cabine regelmatig schoonmaken, zodat u altijd kunt genieten van een hygiënische douche-ervaring.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor tijdelijke douchecabines in Lochem? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze cabines en helpen u bij het kiezen van de cabine die het beste bij uw situatie past. Ook voor prijsinformatie en beschikbaarheid kunt u bij ons terecht. Kies voor comfortabel en hygiënisch douchen tijdens uw verbouwing en maak gebruik van onze tijdelijke douchecabines in Lochem.

Aanvragen

U huurt al een tijdelijke nooddouche vanaf € 85,- per week.
Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.