Tijdelijk douchecabine huren in Borculo

Zeer scherpe prijzen en een aanspreekpunt

Gratis bezorging binnen
10 km vanaf Borculo

Levering binnen 24 uur
(indien beschikbaar)

Mobiele badkamer huren in Borculo

Deze rijk uitgeruste mobiele badkamer biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele doucheroutine tijdens verbouwingen aan uw woning of bedrijfspand. Met een lengte van 370 cm, een breedte van 230 cm en een hoogte van 265 cm, is er voldoende ruimte om te douchen en voor omkleden. De mobiele badkamer is voorzien van een eigen boiler, toilet, interne vermaalpomp en volledige isolatie, waardoor u zich altijd comfortabel kunt voelen. Daarnaast beschikt de badkamer ook over verwarming, een wastafel, een spiegel en heeft een stopcontact.

Voor het gemak wordt de mobiele badkamer aangesloten op een geaard stopcontact en wordt voorzien van water via de buitenkraan en een waterslang van 20 meter. De interne vermaalpomp regelt de afvoer via een afvoerslang van 10 meter. Dankzij deze uitgebreide uitrusting kunt u zich concentreren op uw doucheroutine en hoeft u zich geen zorgen te maken over de praktische zaken.

Douchecabine huren voor tijdelijk douchen in Borculo

Wilt u een mobiele badkamer huren in Borculo? Wij bieden een snelle en efficiënte levering en installatie, zodat u snel kunt genieten van uw privé-douche. Onze douchecabines zijn perfect voor bouwprojecten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verhuurdiensten voor douchecabines en mobiele badkamers in Borculo.

Tijdelijk douchecabine huren in Borculo
Tijdelijk douchecabine huren in Borculo

Tijdelijk douchen in Borculo

Onze mobiele douchecabine is de perfecte oplossing voor uw tijdelijke douchebehoeften tijdens verbouwingen. Met een hoogte van 198 cm en een compacte breedte van slechts 79 cm, is deze cabine makkelijk te verplaatsen en past door elke deur. Dankzij het geheel van de cabine is het product zeer hygiënisch en voorkomt het kieren en narigheid.

Het gebruik van de cabine is eenvoudig. De meegeleverde boiler wordt aangesloten op uw koudwaterkraan, bijvoorbeeld in uw garage of bijkeuken. Het is ook mogelijk om de aanvoer via de wasmachinekraan te regelen met een T-stuk. Tijdens het douchen zorgt de vuilwaterpomp voor het wegpompen van het douchewater. De slang van de pomp kan bijvoorbeeld in een wasbak of putje worden neergelegd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verhuurdiensten voor douchecabines in Borculo en ervaar de gemakken van een mobiele doucheoplossing die voldoet aan al uw wensen.

Aanvragen

U huurt al een tijdelijke nooddouche vanaf € 85,- per week.
Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.